(Edel)figuranten gezocht voor hele grote film - Net Als In De Film

(Edel) Figuranten gezocht voor film: 'Net Als In De Film'
 

Het verhaal van 'Net Als In De Film' speelt zich af in de periode van 1984 tot 2011. 

 

Een korte synopsis van de film; 
Annabel (Noortje Herlaar), een disco-meisje uit een volksbuurt en de getroebleerde alto Sander (Benja Bruijning) lijken in alles elkaars tegenpolen op de middelbare school. Wanneer ze samen spelen in de schoolband, herkennen ze elkaar in hun liefde en talent voor muziek. Ze kijken enorm uit naar het optreden, maar Sander verpest het en nog voor hij het kan goedmaken wordt Annabel weggekaapt door Olaf (Kay Greidanus) en verliezen ze elkaar uit het oog. Als ze elkaar jaren later, in de 90’s, via oud klasgenoot Malcolm (Uriah Havertong) weer tegenkomen, besluiten ze met z’n drieën een dance-act te vormen. De act, Three is a Crowd, wordt een enorm succes en binnen no time staan ze in volle clubs, verdienen ze geld als water en dringen de fans zich aan hen op. Maar hoe groter het succes, hoe moeilijker het is om trouw te blijven aan elkaar en zichzelf.

 

Voor onze opnames zijn wij op zoek naar enthousiaste figuranten die willen mee spelen in de film. Goed om nog even te benoemen: je hoeft niet te kunnen zingen of dansen! ;-) Er zijn genoeg scenes waarbij dit niet aan de orde is.

 

Het zal gaan om scenes in de jaren '80, '90 en 00’. Noortje Herlaar, Benja Bruijning, Uriah Havertong en Kay Greidanus zijn gecast voor de hoofdrollen.

De film is onder regie van Albert jan van Rees (K van Karlijn, Klem, Toren C) en Dorien (scenarist Nieuwe buren, Wat is dan liefde). Dit is een Nederlands-Belgische co productie. Producent is Key Film (van o.a. Soof, Wat is dan liefde, Swanenburg).

Belangrijke informatie (graag goed doorlezen, zo kom je niet voor verrassingen te staan):

 • De opnames vinden hoofzakelijk plaats in Hilversum, Leiden, Rotterdam, Amsterdam, Amersfoort en Utrecht.
 • De standaard (onkosten)vergoedingen kan je teruglezen in het aanmeldformulier, de vergoeding krijg je uiterlijk binnen 15 werkdagen na de draaidag overgemaakt. De vergoedingen zijn incl. reiskosten- en parkeervergoeding. 
 • Geef je alleen op, als je ook de volledige genoemde dag of dagen beschikbaar bent. 
 • Met het insturen van de foto's is het belangrijk dat je zéér recente foto's instuurt!
 • Graag jouw mobiele telefoonnummer (app-nummer) opgeven, wij communiceren veel via WhatsApp. 
 • Het is enkel toegestaan om je aan te melden indien je geen strafblad hebt en/of indien er geen strafrechtelijke procedure tegen jou loopt/dreigt te lopen.
 • In het aanmeldformulier vragen wij naar jouw BSN en IBAN. Aan het einde van het kalenderjaar geven wij de uitbetalingen door aan de belastingdienst (uitbetalingen aan derden), hiervoor is het BSN sinds 1 januari 2022 verplicht. Mocht je dit nog niet willen invullen en pas willen doorgeven aan ons zodra je def. bent uitgekozen? Noteer dan een '/'.
 • Bij deze productie/opnames worden uiteraard i.v.m. COVID-19 de richtlijnen van het RIVM en het COVID-19 Protocol Audiovisuele Sector gevolgd. Op dit moment is het word er vooralsnog NIET getest op de set. In de vragenlijst mag je aangeven of je hier wel of niet voor open staat. 
 • De productie is handen van: KeyFilm.
 • Je kan je per productie maar één keer aanmelden. Heb jij je al eerder aangemeld en zie je een nieuwe rol? Neem dan contact met ons op per mail: figurant@bluecircle.nl.
 • Met regelmaat publiceren wij nieuwe rollen in het aanmeldformulier. Wanneer wij voldoende aanmeldingen voor een 'rol' hebben ontvangen, verwijderen wij deze uit het aanmeldformulier. Laatste update (nieuwe) rollen: 27 september 2022

 

Update de rol om te figureren op woensdag 28 september (voor 75 euro) - welke wij hebben omschreven in de nieuwsbrief - is volledig komen te vervallen (update maandag 27 september 18:50 uur).